Nyheter-13

10. des, 2013

Her har det vært travle dager, med to løpske tisper. Både Nanna og Mija fik løpertid samtidig, og Frankie hadde det som plommen i egget helt til stådagene kom. Mija var ikke interessant for Frankie, kanskje hun er litt for ung for han? Men heldigvis gikk det greit. Frankie var med på arbeid og fikk slappet av. Og Jonas tok med seg Frankie på overnatting. Nå har heldigvis roen senket seg og alt er på det vanlige.

Vi rakk heldigvis å gå noen blodspor før snøen kom noe hundene virkelig satte pris på. Nå er fryseren full av hjortefoter til neste års sporprøve og bevegelige blodsporprøver, samt trening av egne hunder.

Her har vi også hatt storm og orkan, vind målt til 140km/t på det verste. Det gikk ikke å gå tur med hundene, det var såvidt de ville ut å tisse. Men de var ikke urolige og sov som stein den verste natta.

Mija var på valpeutstilling på Orkanger 9 nov og dommer var Claudio De Giuliani, og hun fikk følgende kritikk:

Maximum size. Right type. Right head prop. Enough dark eye. Earset little too low. Enough comp.body. Enough strong topline. Right carr of tail. Right cheasst. Right movment. Right coat.

Hun er litt høy og langbeint for tiden, men siden hun fikk løpertid dagen før utstillinga, regner jeg med at hun ikke vokser mere. Er veldig fornøyd med den hvite damen :)

29. okt, 2013
29. okt, 2013

Siden mange har lurt på om jeg ikke snart skal skrive litt på hjemmesiden, må jeg vel gjøre det.

Her er det ikke så mye nytt å fortelle, men vi har hatt mange fine turer med hundene. Legger ved bilder fra noen av turene.

Mija er snart 8 mnd og hun har funnet seg godt tilrette i flokken. Tror ikke hun syns det er negativt å ha tre voksne hunder som bytter på å leke med henne. Det er tydelig at hennes store forbilde er Frankie. Ser han blir litt lei innimellom og forteller henne at nå vil jeg ha fred. Da kommer Nanna el Emma og overtar for han. Morsomt å se samspillet mellom de fire. Heldigvis har Mija en avknapp og det blir fred i huset :)

9 nov. skal jeg og Mija på valpeutstilling